News




Sila pastikan ikut arahan seperti berikut



Order

-Sila email kod tudung ke email:-kahtycollection@gmail.com

- Pihak kami akan reply dgn segera

- Setelah confirm kod tudung tersebut masih ada, pelanggan boleh buat pembayaran ke akaun yg ada.

- sila attach bukti pembayaran ke email , beri maklumat lengkap seperti nama, alamat, email dan no tel.

- Staf Kc akan email no tracking...



Rabu, 7 Oktober 2015

HAPPY HOURS

Kod : BTR 01( PEACH)
Kod: BTR02( TURQOISE)
Kod: BTR 03( ROYAL BLUE)

- MATERIAL: CREEP
- HARGA  HAPPY HOURS:- Rm 49.00
Kod : BTRS 0
Kod: BTRS02
Kod: BTRS 03

- MATERIAL ROYAL SILK
- HARGA  HAPPY HOURS:- Rm 49.00

Selasa, 6 Oktober 2015

BATIK TONE ESKLUSIF

 BATIK TONE Eksklusif PRINTED
(Design spt batik lukis)
Material: gebu. sejuk dan mudah iron
Harga: Rm 65
KOD : BTE 01
BATIK TONE Eksklusif PRINTED
(Design spt batik lukis)
Material: gebu. sejuk dan mudah iron
Harga: Rm 65
KOD : BTE 02
 

KOD : BTE 03
UNTUK BERTANYA:
013.4004658

Rabu, 16 September 2015

Amirna plus Tables

Kelebihan selepas Pengambilan
  • Keputihan hilang dengan serta merta
  • Segarkan tubuh badan dari keletihan
  • Mengetatkan pangkal rahim , sendat dan padat selepas 6 jam pengambilan
  • Memantapkan payudara , gebu dan montok
  • Membantu Kaum Wanita Memiliki keupayaan seks.
  • Merawat Wanita lepas pantang& selepas datang bulan
  • Melancarkan peredaran haid teratur
Price:- Rm 45

# Cantik dalam Cantik Luar#

Isnin, 22 Jun 2015

salam ramadhan

Salam Ramadhan  Hari ke-6
****************************
dari 
kathy collection

Selasa, 16 Jun 2015

JATUH CINTA DENGAN SS


DAH LAMA TAK AKTIF BLOG .. al- maklum sejak ada  facebook , x ada feel nak update...yang pasti kalau ada stock hanya update di page FB KATHY Collection( PAGE INI KC aktif: di sini saya jual  kain sutera, tudung, baju readymade, dress, jubah n etc)

Berbalik kepada cerita  sebenar-benarnya... mood nak update status di BLOG
entah hari ini  jari- jemari ku aktif nak menekan keyboard..... if guna ipad confirm  xkan la..............

memandangkan hari ini mmg free di opis............... mood yg berkobar-kobar  nak bercerita ttg tudung SS...... NOW.. pn Kc dah jatuh cinta dengan tudung  keluaran SS MADISION CLASSION... hehe... 

comel aja tgk kawan2 bergaya dengan tudung madision ....

Kc pun dah bergaya juga dengan tudung SS INI.. 

Rabu, 3 Jun 2015

RAYA 2015

17 SYAABAN  1436H

Semakin hampir kita di bulan ramadhan .cepat kan ... bagaimana persiapan bulan puasa?
semoga dipermudahkan amalan kita di bulan Ramadhan...

Bagi yang nak buat preparation awal hari raya ... cepat2 cari baju raya yer, maklum la kalau anak ramai time bulan ramadhan memang letih nak cari semua baju kan...? so preparation awal amat penting!
Nak tema color di Hari Raya? so time sekarang dah boleh cari baju ...........

So yang Nak cari baju Raya boleh shopping di sini ....

Selasa, 20 Januari 2015

MEN'S perfumes- Normal Sets

RM 45.00

Men Set 3

For adventurous and sexy men.
Men Set 3 is dedicated to confidence and attention-seeker men. Experience the spicy-woody and musky scents as you pursue your life’s journey without fear.
1
Inspired by Desire,
Dunhill
2
Inspired by Hugo XY,
Hugo Boss
3
Inspired by Dior Sport,
Christian Dior
4
Inspired by Miracle Homme,
L’Aquatonic
5
Inspired by White Musk for Men,
Body Shop
6
Inspired by Diamonds for Men,
Emporio Armani.
7
Inspired by Sculpture,
Nikos
8
Inspired by Epiphany,
One Drop Perfumes

RM45.00

Men Set 2

Durable, lightweight, and clear as crystal, the new Men Normal Set 2 comes with acrylic casing that contains slots for holding each perfume bottle upright for easy access and storage.

Want to keep all your scents in one place? The newly designed Men Normal Set 2 comes with the acrylic casing and colour-coated glass bottle.
1
Inspired by Boss Signature,
Hugo Boss
2
Inspired by Echo,
Davidoff
3
Inspired by Tuscany per Uomo,
Aramis
4
Inspired by Cool Water,
Davidoff
5
Inspired by Drakkar Noir,
Guy Laroche
6
Inspired by Allure Pour Homme,
Chanel
7
Inspired by Le Male,
Jean Paul Gaultier
8
Inspired by Pleasures for Men,
Estee Lauder

 RM 45.00

Men Set 1

Durable, lightweight, and clear as crystal, the new Men Normal Set 1 comes with acrylic casing that contains slots for holding each perfume bottle upright for easy access and storage.

Want to keep all your scents in one place? The newly designed Men Normal Set 1 comes with the acrylic casing and colour-coated glass bottle.
1
Inspired by Black,
Bvlgari
2
Inspired by Blue Jeans,
Versace
3
Inspired by CK One,
Calvin Klein
4
Inspired by Eternity,
Calvin Klein
5
Inspired by Polo Sport,
Ralph Lauren
6
Inspired by Acqua di Gio,
Giorgio Armani
7
Inspired by Issey Miyake,
Issey Miyake
8
Inspired by Hugo Men,
Hugo Boss